ТОВ «Енергум» інформує про можливе підвищення регульованих тарифів на передачу та розподіл електроенергії з 01.05.2023 р.

11/04 Новини

Відповідно до пп. 21 п. 5.2.2. , п. 9.2.2.  ПРРЕЕ  попереджаємо Вас, що у разі настання факту коливання ціни на електричну енергію на ринку в бік збільшення, протягом дії Договору про постачання електричної енергії споживачу, ТОВ «ЕНЕРГУМ» буде ініційовано внесення змін до умов Договору в частині збільшення  ціни за одиницю товару пропорційно збільшенню ціни такого товару на ринку *.
* – для споживачів, на яких поширюється дія Закону України «Про публічні закупівлі» від 25.12.2015р. №922-VIII (зі змінами) внесення змін до умов Договору в частині збільшення  ціни за одиницю товару відбувається у відповідності до вимог Закону України «Про публічні закупівлі» з особливостями, а саме: у разі коливання ціни товару на ринку, що відбулося з моменту укладення договору про закупівлю або останнього внесення змін до договору про закупівлю в частині зміни ціни за одиницю товару. Зміна ціни за одиницю товару здійснюється пропорційно коливанню ціни такого товару на ринку (відсоток збільшення ціни за одиницю товару не може перевищувати відсоток коливання (збільшення) ціни такого товару на ринку).

У разі настання відповідних подій (коливання ціни на електричну енергію на ринку в бік збільшення) Споживачам будуть надіслані проєкти додаткових угод з ініціативними листами та обґрунтуванням підстав внесення змін відповідно до умов договору. Також повідомляємо про право розірвати Договір у разі, якщо нові умови будуть неприйнятними, та змінити електропостачальника, попередивши Постачальника за 21 день.

Ця інформація є попередженням Постачальника на усі випадки внесення змін до договору про постачання електричної енергії Споживачу, у зв’язку з коливанням ціни електричної енергії на ринку, протягом часу його дії.

Відтак, враховуючи зазначені чинники щодо зміни ціни,  ТОВ «ЕНЕРГУМ» заявляє про можливі внесення змін до Договору в частині зміни ціни за одиницю товару – електричної енергії, що подорожчала на ринку в порівнянні до місяця укладання договору /внесення змін до договору з місяцем пропозиції щодо зміни ціни  в сторону збільшення з 01 травня 2023 року, відповідно до ч.5 ст.41 Закону України «Про публічні закупівлі» в межах діапазону цін, що існують на ринку шляхом укладання відповідної додаткової угоди.

31/12 Новини
З Новим 2024 роком!

Команда товариства «Енергум» вітає всіх партнерів та українців з Новим 2024 роком!

22/12 Новини
З Днем енергетика!

Шановні споживачі, колеги та партнери, команда «Енергум» вітає всіх причетних з Днем енергетика.